• Bronze

  Bronze

  Sponsor pakket inclusief radio spot productie voor rotatie op Awókey Radio, printen en distributie van 1000 A5 flyers in de maand juli en tijdens de parade van Rotterdam Zomercarnaval op zaterdag 27 juli.
  € 250,- Logo vertoning op onze website, crew member shirts, flyers en social media. Plus vertoning van een A1 poster op onze proviandwagen tijdens zomercarnaval. 1 V.I.P gastelijst plek voor op onze muziekwagen. Ervaar live het Rotterdam zomercarnaval onder het genot van een hapje en een drankje terwijl wij u bedrijf promoten tijdens de parade. Rotatie van reclame spot op Awókey Radio tot op de dag van de parade. Advertentie op social media inclusief 4 getaggede posts in de maand juli.
 • Silver

  Silver

  Sponsor pakket inclusief radio spot productie voor rotatie op Awókey Radio, ontwerpen, printen en distributie van 1000 A5 flyers in de maand juli en tijdens Rotterdam Zomercarnaval.
  € 500,- Logo vertoning op onze website, crew member shirts, flyers en social media. Plus vertoning van twee A1 posters op onze proviandwagen tijdens zomercarnaval. 2 V.I.P gastelijst plekken voor op onze muziekwagen. Ervaar live het Rotterdam zomercarnaval onder het genot van een hapje en een drankje terwijl wij uw bedrijf promoten tijdens de parade. Rotatie van reclame spot op Awókey Radio tot op de dag van de parade incl. live shout-outs. Advertentie op social media inclusief 8 getaggede posts in de maand juli.
 • 1
 • 2

Listen to us on TuneIn

Move to mobile

QR-Code dieser Seite

Supported Ads

Sponsored Ad.

Cron Job Starts